Untitled-3.png

Bliv en del af daica .

 

Alt vi gør, tager udgangspunkt i respekten for vores kollegaer. Vi tror på, at kombinationen mellem den rette sælger og den rette salgstræning skaber de bedste sælgere og de gladeste kunder. 

Det opnår vi gennem oplæring i salg og specialisering indenfor brancherne vi arbejder med. Vi glemmer aldrig respekten for det gode salgshåndværk, produkterne, eller kunderne i den anden ende af telefonen. 

Vi ansætter ikke dygtige sælgere. De er ikke til at finde – de er altid i job. Vores strategi er derfor, at vi udvikler sælgere fra begyndelsen – altså folk helt uden erfaring indenfor salgsfaget. 

Kanondygtige folk opstår ikke af sig selv – de opstår via struktureret og veldokumenteret salgstræning, nærværende og motiverende ledelse og hårdt arbejde. De to første er vores forpligtelse - den sidste er din! 

Lønmodel; attraktiv. Karrieremuligheder; gode. Muligheder for at lære; helt usædvanlige.

  

arrow&v
arrow&v
arrow&v
Vedhæft CV

HVAD SIGER VORES KOLLEGAER?

2.jpg

Ceylenia 19, Kolding 

"Jeg er kæmpe fan af at det er op til mig selv hvad slutresultatet er. Det er en performance baseret arbejdsplads og det kan jeg godt lide. Så er der altid gode ledere som motiverer en til at gøre det bedre."

1.jpg

Toni 19, Aabenraa

"Folk på arbejdspladsen har de samme ambitioner, de driver et gå-på mod. Det er med til at skabe et godt fællesskab, ikke kun på den enkelte afdeling, men på kryds og tværs af alle afdelingerne. Vi er alle unge mennesker så derfor falder man altid naturligt ind, både på og uden for arbejdspladsen."

3.jpg

Kristina 22, Aarhus

Daica er med til at videreudvikle mine personlige kompetencer. Salgsbranchen har givet mig værdifulde egenskaber og skabt venskaber for livet